Eendaagse MasterClass
Persoonlijk Leiderschap

MasterClass Personal Leadership

Welkom bij Leadership2Impact!

Hi, wat leuk dat je onze pagina bezoekt! Wij geven MasterClasses op het gebied van persoonlijk leiderschap. In al onze trainingen dagen we jou uit op intellect, intuïtie en interactie. We leren en inspireren je om jouw persoonlijke vrijheid te creëren om altijd en overal jezelf te kunnen zijn en dat je op elk moment weet hoe je de juiste combinatie van jouw talenten en kwaliteiten inzet.

Waarom zou jij naar onze MasterClass komen?

Als je de echte vrijheid wilt hebben om je leven te leiden zoals jij dat wilt, altijd en in elke situatie jezelf wilt zijn, jouw eigen keuzes wilt maken en (weer) magie in je leven wilt, dan is deze MasterClass voor jou! Want, om dat voor elkaar te krijgen is het nodig dat jij de regie neemt; dat verstaan wij onder persoonlijk leiderschap.

Velen denken vrij te zijn en doen toch niet wat ze graag willen doen. Ben je dan echt vrij? Wat houdt je tegen? Iedereen wordt geboren als een vrij mens maar al vrij snel in ons leven lijken we die vrijheid te verliezen, we geven die soms zelfs helemaal op. Zo langzamerhand wordt alles van ons bijna ongemerkt overgenomen. Dat start bij onze opvoeding en gaat voort in overheidssystemen, gezag, religie, het onderwijs, social media, enz. Het wordt normaal voor ons om bezig te zijn met wat anderen van ons vinden, hoe we er uit zien, wat we doen, hoeveel we allemaal hebben en hoe we nog meer kunnen vergaren. Je bent dus met van alles bezig maar is dat wel wat jij nu eigenlijk echt wilt?

Stel je dan nu eens voor dat je na een heerlijke nachtrust wakker wordt en kunt gaan doen wat jij wilt; dus waar jij gelukkig van wordt! Dat kan! Want, vanuit jouw vrijheid is alles mogelijk.

Nadat de principes van persoonlijk leiderschap op ons pad kwamen en we ze gingen toepassen, zijn we bewuster gaan leven, hebben we de verantwoordelijkheid genomen en de keuzes gemaakt die passen bij ons als mens en hoe we willen leven. Dit werd weer mogelijk omdat we onze echte vrijheid hervonden, durfden te kiezen voor onszelf en ons hart gingen volgen. Het brengt ons veel waaronder wonen op een van de prachtigste plekken op deze aarde, op onze Phazama Farm in de Okavango Delta in Botswana. Hier leven we en van hieruit werken we over de hele wereld. We zijn geïnspireerd geraakt door wat er allemaal mogelijk is vanuit persoonlijke vrijheid en dat delen we graag met zoveel mogelijk anderen.

Wat is persoonlijk leiderschap?

Er zijn verschillende definities die in de kern neerkomen op de regie hebben over jouw leven in elke situatie. Dus, dat je altijd en overal jezelf kunt zijn. Je kunt het zien als het maken van je eigen gerecht. Je bepaalt zelf hoe uitgebreid het wordt, welke ingrediënten je gebruikt, waar je het gaat eten, wie mag aanschuiven en wat de sfeer is. Heerlijk toch?

Een aantal principes ligt ten grondslag aan persoonlijk leiderschap die allemaal de revue passeren tijdens de MasterClass:

– Verantwoordelijkheid nemen voor de keuzes die je maakt
– De visie op je leven
– De focus en prioriteiten die daarbij horen
– Betrouwbare en zinvolle relaties die je helpen
– Managen van verwachtingen
– Gebruik maken van elkaars krachten
– Fit blijven
– Connectie met de natuur, jouw natuurlijke staat

Deze MasterClass is voor jou als…

je als persoon en/of professional wilt (her)ontdekken wat je kunt doen om jouw vrijheid te creëren om van daaruit de regie over jouw leven te nemen en als je wilt zien wat er nog meer mogelijk is in je leven, je relaties en je carrière.

Wat kun je verwachten als je deze MasterClass hebt gevolgd?

– Je kent de principes van persoonlijk leiderschap om jouw vrijheid te creëren zodat je onafhankelijk, zelfstandig, verantwoordelijk en intuitief keuzes maakt op professioneel en persoonlijk gebied.
– Je zelfvertrouwen en zelfwaardering krijgen een boost.
– Je wordt bewuster van waar het in jouw leven om draait en wat de rode draad is.
– Je weet hoe en waarom je zinvolle en betrouwbare relaties kunt creëren en onderhouden.
– Je bent efficiënter en productiever door de dingen te doen zoals ze van nature zijn, zonder het zo druk te hebben.
– Je bent in staat om de verschillende delen van je leven te verbinden. Een belangrijk aspect van persoonlijk leiderschap is namelijk het vermogen om zakelijk en privé te verbinden en niet te scheiden.
– Je krijgt meer vrije tijd, weet hoe je tot keuzes komt en je hebt meer controle. Je leert om de belangrijkste dingen voorop te stellen en sommige dingen te laten gebeuren.
– Je leert op je innerlijke, je intuïtie, te concentreren en te vertrouwen, waardoor je effectiever wordt naar buiten.

Hoe verder na de MasterClass?

Na de MasterClass ga je met het geleerde aan de slag. We kunnen ons voorstellen dat je daarbij af en toe wat hulp nodig hebt. We laten je niet aan je lot over want je ontvangt nog twee online coachingsessies van ieder 30 minuten, van ons. Onze enige voorwaarde is dat je daar wel binnen drie maanden na de MasterClass gebruik van hebt gemaakt!

Wat is het niveau?

Het is een MasterClass die:
– Duidelijk maar niet simplistisch is
– Wijsheid biedt, maar niet alleswetend is
– Ambitieus maar niet onbereikbaar is
– Inzichtelijk maar niet academisch is
– Vooral praktisch is
Van jou verwachten we dat je ervoor openstaat om kritisch en anders naar jezelf te kijken en de moed hebt om het geleerde toe te passen.

Praktische informatie

Data:

Woensdag 16 september 2020
Vrijdag 18 september 2020

Maximaal aantal deelnemers:

14

Locatie:

Hofstede de Nieuwe Ham in Haarzuilens

De MasterClass vindt plaats in deze prachtige locatie met een uitstekende service en powered by nature!

Programma:

09.00 uur: Ontvangst met koffie en thee
09.30 uur: Aanvang van de MasterClass
13.00 uur: Lunch
17.00 uur: Afsluiting

Je investering:

Zakelijk: EUR 495 per persoon (BTW 0%)
Particulier: EUR 395 per persoon

Taal:

Nederlands

Alle programma’s die we aanbieden, zijn ontworpen om jou te helpen een succesvol, krachtig en vrij mens te laten zijn. Onze unieke aanpak zorgt voor een blijvende en positieve impact in jouw leven en in dat van je omgeving.

NO GUTS, NO FREEDOM

Je kunt echt veel meer dan je denkt!
Wil je weten hoe? Dan zien we je bij de MasterClass.

Wil je een MasterClass samen met je collega’s of je team? Stuur ons een bericht, dan bespreken we de mogelijkheden.

Wat vinden anderen eigenlijk van onze MasterClasses?

Wie zijn je trainers?

Peter Henssen MBA (1962)

Peter HenssenAl in mijn jeugd heb ik vrijheid ervaren en geleerd wat het me kan brengen en toch ben ik het onderweg ergens kwijt geraakt. Op de een of andere manier ben ik gaan doen wat anderen van me verwachtten en ondanks een goed leven was er steeds het gevoel dat er iets ontbrak. In mijn werk heb ik altijd leidinggevende functies gehad, daar heb ik een talent voor. Door de successen maar ook door de mislukkingen daarin heb ik ervaren wat de impact is van leidinggeven op anderen, de verantwoording die het met zich meebrengt en hoe ik uiteindelijk succesvol ben geworden in mijn leven. Ik zie in mijn omgeving, bij mensen die me inspireren, dat persoonlijke vrijheid hun succesfactor is. Vrijheid is namelijk een belangrijke factor voor een goed en effectief leiderschap. Vanuit onafhankelijkheid, zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en intuïtie is het mogelijk anderen te faciliteren om samen succesvol te zijn. Door mezelf te ontwikkelen, heb ik mijn vrijheid teruggevonden en dat helpt me succesvol te zijn. Ik geloof erin dat iedereen dat kan leren en doen. Dat is wat ik nu doe: anderen leren hun vrijheid te creëren zodat ze van daaruit de richting kunnen bepalen voor het leven dat zij willen. Alles begint ten slotte bij jezelf. NO GUTS, NO FREEDOM.

Katja Visser (1969)
Katja VisserIn 2006 verandert mijn leven. Na verschillende commerciële functies in het bedrijfsleven, besluit ik een half jaar vrijwilligerswerk te gaan doen met kinderen in Peru. Na terugkomst in Nederland wilde ik de wereld veranderen. Ik zet daarom stichting StartUp4kids in 2009 op om kinderen leiderschapsprogramma’s aan te bieden in ontwikkelingslanden. Door ze te leren over zichzelf en het bijbrengen van sociale en financiële vaardigheden hebben ze zelf de gereedschappen in handen om een onafhankelijk leven te kunnen leiden. Door het volgen van een persoonlijk ontwikkelingstraject en opleidingen tot trainer en master trainer in het programma van Aflatoun dat wij gebruiken, kom ik erachter dat ik het geven van trainingen in persoonlijk leiderschap het allerleukste vind. Een tweede stichting, Experience4Life Foundation, volgt en ik ga aan de slag met kinderen en vluchtelingenvrouwen in Nederland. Maar eind 2018 wordt mijn droom waar, samen met Peter emigreer ik naar Botswana om daar vrouwen, kinderen en leidinggevenden met mijn voeten in het witte zand persoonlijk leiderschapstrainingen te geven en af en toe in Nederland, samen met Peter.

Wil je meer weten over ons en wat we doen?

Neem een kijkje op onze Engelstalige website.

Upgrade your natural performance