Your menu is empty or not selected! How to config a menu

Online coaching

Online coaching

Wij zijn ervan overtuigd dat je alles wat je nodig hebt in je hebt. Je bent uniek en je hebt van nature de potentie om te worden wie je wilt zijn en om succesvol te zijn in het leven; op de manier waarop jij succesvol wilt zijn.

Stel je voor dat je de kracht van die potentie voelt en dat je deze in praktijk brengt. Het geeft je autonomie en het maakt je effectiever en gelukkiger.

Veel mensen worstelen tegenwoordig om door hun leven te gaan. De potentie en de autonomie lijken weg te zijn. Zelfs hoog opgeleide, goed betaalde mensen hebben er “last” van. Dit kan op persoonlijk of professioneel vlak zijn of beide. Het is een uitdaging om kracht en rust te vinden in onze complexe, turbulente en snel veranderende wereld. De toenemende druk om te voldoen aan externe verwachtingen, onzekere en complexe relaties, de angst voor ‘wat als?’, dat het altijd maar meer, meer en meer moet zijn, zorgen voor constante spanning. Het voelt alsof het nooit goed genoeg is. Het is eerder overleven dan leven. Herken je dit?

En er hoeft natuurlijk niet altijd een probleem te zijn om je leven te verbeteren. Coaching kan je ook helpen om je leven nog beter te maken of om een ​​klein deel van je leven te veranderen waar je minder tevreden mee bent.

Viktor Frankl schreef onder andere ‘Menselijke vrijheid omvat het vermogen om te pauzeren en om het ene antwoord te kiezen om onszelf te creëren.’

Door mijn coaching leer je weer hoe je die vrijheid kunt creëren om te pauzeren en de keuzes te maken die bijdragen aan jouw leven. Je wordt weer de prioriteit in jouw leven.

Resultaten

De coaching is succesvol wanneer jij weet hoe je de controle over jouw leven hebt en kunt blijven houden. Na de sessies:

  • ben je efficiënter en productiever
  • ben je meer zelfbewust en heb je meer zelfvertrouwen
  • voel je je gemotiveerd en geïnspireerd
  • ervaar je meer vreugde en voldoening
  • maak je meer tijd voor jezelf
  • maak je keuzes die bij jou passen
  • behaal je betere resultaten
  • ben je de baas over jouw leven

Veiligheid

Het coachingsproces biedt een veilige plek om ideeën en problemen te verkennen, oplossingen te vinden en realistische implementatiestrategieën te formuleren. Ik ondersteun je om het besprokene daadwerkelijk in de praktijk te brengen. Door de coachingsessies kom je erachter wat voor jou belangrijk is, organiseer je je gedachten, gevoelens, woorden en acties zodat je weer dezelfde kant op gaat. Je wordt geconfronteerd met je eigen gedrag, gestimuleerd en uitgedaagd.

Let op: jij bent aan het werk en ik ondersteun. Het is jouw verantwoordelijkheid om het gewenste resultaat van het coachingstraject te bereiken.

Intake

Hoe kies je de coach die bij je past? Vertrouwen in je coach is essentieel voor het coachingproces. Het coachingstraject begint met uitzoeken wat je wilt bereiken, of ik je kan helpen en of je je comfortabel voelt om het coachingstraject met mij te doen. Als er meer problemen zijn die je wilt oplossen, kiezen we dat probleem dat voor jou het meest urgent is. Tijdens het proces pakken we misschien de andere aan, maar we richten ons op één specifiek doel. In mijn ervaring zullen door het oplossen van het belangrijkste probleem de meeste andere problemen ook vaak worden opgelost.

Als we het er beiden over eens zijn dat we samen verder willen gaan, wordt een contract opgesteld en door beide partijen ondertekent. We commiteren ons beiden om het traject succesvol te laten zijn. Een gemiddeld coaching traject duurt 8 tot 10 sessies, met een doorlooptijd van drie tot 4 maanden. Tussen de sessies door is er huiswerk dat gebruikt wordt voor de daaropvolgende sessie.

Online coaching en hoe werkt het?

Een van de succesfactoren van coaching is de locatie waar het plaatsvindt. Je moet je veilig en comfortabel voelen. Privacy is even belangrijk als vertrouwen tussen de coach en de coachee. Daarom biedt online coaching een perfecte oplossing. Het kan overal en altijd, zolang er een wifi-verbinding is. De online coaching verloopt altijd via een videoverbinding. Het is belangrijk om elkaar te zien, op deze manier wordt ook een deel van de non-verbale communicatie gezien. Daarnaast scheelt het in reistijd, reiskosten en milieuverontreiniging.

We hebben al langere tijd ervaring met online coachen en de successen er mee.

Wie is je coach?

Je coach is Peter Henssen. Hij is een ervaren coach en hij zal je ondersteunen om effectiever te worden in je leven, hij zal je helpen meer zelfbewust te worden en het beste uit jezelf te halen. Dit doet hij door aandachtig en zonder oordelen te luisteren en door zijn kennis, hart en intuïtie terug te geven wat hij waarneemt. Hij is je partner in een tot nadenken stemmend en creatief proces dat je inspireert om je persoonlijke en professionele potentieel te maximaliseren.

Hij is opgeleid en gecertificeerd door de Extra Mile Academy (EMA) voor training en coaching. EMA is geaccrediteerd door de European Coaching Association (ECA) en aangesloten bij de BSL Business School Lausanne, Zwitserland.

Je investering

Je investering voor het online coaching programma is € 1450 (BTW: 0%)

50% vragen we je voor aanvang van de coachingsessies te voldoen en het resterende gedeelte na de laatste sessie.

Annuleringsvoorwaarden

Wanneer je besluit om te annuleren na ondertekening van het contract, wordt € 100 administratiekosten in rekening gebracht.

Meer informatie

Vul onderstaand formulier in om meer informatie te ontvangen of om een intake af te spreken.

    Wat vinden anderen ervan?